Fémipari munkák. Gyártó cégeket, fém és építőipari technológiákat, új eljárásokat, szabadalmakat keresünk!

feminv
.
Mottónk már 30 éve :
„Felhagyni a piackutatással, hogy pénzt spóroljon – olyan mint megállítani az órát, hogy időt spóroljon”

intercontactltd.

Tisztelt Látogatónk!

Először is szeretnénk gratulálni vállalkozásuk eddigi elért sikereihez és múltjához.

Megtiszteltetésnek vesszük, hogy meglátogatta oldalainkat. Reméljük az itt feltüntetett információk hasznosnak bizonyulnak majd Önnek. A blog tartalmát folyamatosan hetente frissítjük az indítása óta.

Cégünk, az Intercontact Marketing Network Kft. 30 éve, három évtizeddel ezelőtt alakult és van jelen  a nemzetközi gazdasági életben. Számos külképviselettel, nagykövetséggel és kereskedelmi kirendeltséggel állunk kapcsolatban, ahonnan folyamatosan kapjuk az aktuális üzleti ajánlatokat, illetve juttatjuk el oda magyarországi partnereink felajánlásait.

Kiemelten fontos tevékenységünk a magyar áruk és termékek külpiaci bevezetése, külföldi piackutatás.

Több évtizedes projektmegvalósító múlttal folyamatosan keresünk projektötleteket, amelyek a Közép- és Kelet-Európa térségében lévő piacokon versenyképes termékeket képesek létrehozni és a projekt maga is versenyképes termékké válik. Különös tekintettel keresünk olyan projekteket, amelyek tudás alapú innovációt tartalmaznak.

Célunk minél több gazdasági, üzleti információt eljuttatni, üzleteket létrehozni a magyar gazdaság szereplői számára, különös tekintettel az export-import ügyletek, bérmunka, szabad gyártói kapacitás lekötés, képviseletek létrehozása, vegyesvállalat alapítás profiljában.

A kapott adatokat 24 órán belül közzé tesszük az Intercontact cégcsoport információs rendszerében. Ezenkívül személyes tárgyalásokat koordinálunk külföldi megrendelő partnerek és magyar gyártók között, üzemlátogatással egybekötve. Nagyon sok esetben mintákat és műszaki dokumentációkat is rendelkezésre bocsátunk. A napi operatív tevékenységben (levelezés, árajánlatküldés, kapcsolattartás)  szintén segítséget nyújtunk.

Szilárdítsák meg pozíciójukat a mai kiélezett piaci versenyben, és építsenek ki cégük üzleti jövőjét meghatározó üzleti kapcsolatokat az általunk nyújtott üzleti lehetőségek, szolgáltatások segítségével.

Az itt olvasható bel- és külföldi nemzetközi ajánlatok, projektek, üzleti lehetőségek csupán egy része adatbázisunk naponta bővülő tartalmának.

Várjuk szíves visszajelzését, részünkről megtiszteltetésnek vennénk, ha az együttműködés mellett döntenének.

Eredményes együttműködésünk reményében válaszát várva az alábbi elérhetőségeinken, ahol további információt, műszaki rajzot, leírást a kódszámok alapján kérhetnek, vagy a minták személyesen megtekinthetők irodánkban.

Szíves figyelmébe ajánljuk tehát az Intercontact üzleti, partnerkereső ajánlatait, amennyiben biztos és folyamatos munkát szeretne biztosítani saját cége számára!  További információ a weboldalunkon található.

robotgy

Befektetők cégeket, projekteket, ingatlanokat keresnek megvételre.

inv

zskerd

A sikertelen emberek kérdése: “Mennyibe kerül ez nekem?”

A sikeres emberek kérdése: “Mennyit fog ez nekem profitálni?”

Befektetők cégeket, projekteket, ingatlanokat keresnek megvételre

Industrial Automation Systems | EN – DE – HU |

rak7

Ipari Automatizálás – A kreativitás a fejlődés motorja

31090. Külföldi piacokra keresünk magyar fém és építőipari technológiákat, új eljárásokat, szabadalmakat. További információ az Intercontact-tól kérhető.femtech

Valósítson meg innovációs projekteket!

31086. Figyelem! Kiemelt Üzleti Ajánlat!

Gyártót keresünk fémipari munkák végzésére az alábbiak szerint:
– Modern üzemi technológiához történő beszállítás
Alkatrészek lézervágása és hajlítása
– Alapanyag: saválló rozsdamentes acél 1.4301
– Legnagyobb méret: 2220x1272mm
– Lemezvastagság: 4 -12mm
További információ és a teljes műszaki dokumentáció az IMN-nél megtekinthető.

femlezer

31122. Szabad gyártó kapacitást keresünk minőségi fémipari munkák végzésére: forgácsolás, esztergálás, marás. Mennyiség típusonként 500 – 1.000. – 1.200. db. Műszaki rajzok az IMN-től kérhetők.

31122

31120. Német vállalat olyan magyarországi OEM (Original Equipment Manufacturer) alvállalkozót keres, aki ipari keverőgépek, reaktorok végső gyártásához szabványosított rozsdamentes acéltartályokat gyárt.

tartaly01

31116. Kuvaitban működő olajipari vállalat beszállítókat keres az olajiparban használható – ESP (elektromos merülő szivattyúzás) – PCP (folyamatos üreges szivattyúzás) – SRP (szívórúd pumpálás) – szivattyúkra. A cég jelen van Szaúd-Arábia és Katar piacán is.

sziva

3113. Európai multinacionális vállalat űr- és légiipari gyártó cégeket, közbeszerzési együttműködésre partnereket keres.

kobot4

31111.Gyártót keresünk hatlapú önzáró anya beszállítására, 32-36 HRC. Steel 38XC.

femcsavar

31110. Osztrák cég az alábbi fémipari munkák végzésére beszállítókat keres.
– Lemezmegmunkálás / marás 2000 kg-ig
– Kapcsolószekrény építés
– Gépi acélmegmunkálás 1000 kg fölötti gépvázak).
– Esztergálás 1800 mm átmérőig és 3000 mm hosszig
– Marás 2000 kg-ig

femf

31109. Nyugat-európai technológiai szövetség mely 1.900 tagvállalatot képviselve az egyik legfontosabb ágazati szövetség, keres autóipari beszállítókkal, K + F központokkal kapcsolatot.
A szervezet az autóipari OEM-k és a Tier-1 cégeket világszerte inspirálja, és tájékoztatja őket innovációk és megoldások bemutatásával három területen:
– Jármű villamosítása
– Felhasználói tapasztalat
– Intelligens gyártás

innova.

31107. Horvát cég minőségi állványrendszerek, fémszekrények, széfek gyártóját keresi. A jelentkező gyártóktól cégismertetőt, referenciákat és részletes termékbemutatót kér.

femtre

31106. Angol vállalat beszállítót keres turbinák előállításához az energiatermeléshez. Az eredeti szerződés 4 turbinára vonatkozik, azzal a lehetőséggel hogy egy további időtartamra 40-re meghosszabbítható.

femturb

Svéd cég mezőgazdasági gépalkatrész gyártót keres traktorra szerelt homlokrakodók beszállítására. A gyártó partnernek legalább 700 tonnás prés, valamint hegesztő robot és lézervágó kapacitással kell rendelkeznie.

traktor

31101. Szennyvíztisztító rendszereket, szivattyúállomásokat gyártó belgiumi vállalat keres forgalmazót, valamint kapcsolatot mérnöki, kivitelező cégekkel.

szennyviz

31099. Szabad gyártó kapacitást keresünk fémipari munkák végzésére.
– Acélmegmunkálás gépgyártási tapasztalatokkal porszórt alkatrészek gyártásához, építőgépek, agrártechnika vagy járműipari kis szériák
– Komplett gyártósorok kihelyezése, fémmegmunkálás, porszórás, szerelés.

femipariharmincharom

31095. Ausztriai cég beszállítókat keres: hegesztési komponensek, CNC megmunkálás (esztergálás, marás), kapcsolószekrény gyártás.

femkapcs

31084. Csarnok építésekre, fémszerkezetek gyártására alvállalkozókat keresünk. További információ az IMN-től kérhető.

femipar3

31074. Fémipari gyártót keresünk acél hegesztett vázszerkezetek beszállítására.
Az IMN-től kérhető egy általános “Váz hegesztett”, egy ‘X’ gerenda rajza, és az “Oldallap”-ról több szögben, ráírva a főbb méreteket, hogy mégis képben legyenek a gyártást illetően mire szeretnénk kérni beszállító cégeket.
Akik a leírt elvárásokat tudják teljesíteni, a következő lépésben részletes műszaki információt kapnak hogy konkrét gyártói árajánlatot tudjanak tenni.. Az árajánlatokat ab. gyártelep paritáson kérjük majd közölni.

Főbb paraméterek:
– lemezvastagság: 6 mm
– átlagos méretek: 4000 x 2050 X 460 mm
– súly: 300-400 kg / db
– induló mennyiség: 1-10 db

Az ”X” gerenda (keresztgerenda 400 mm x 200 mm x 8 mm acél zártszelvény) forgácsolása, minimális forgácseltávolítással képzett foltmentes, sík (0,05 mm) kialakítása, mely felületek az előírt értékeken belül egymással párhuzamosak, illetve merőlegesek.

Nyilván az lenne a gazdaságos, ha egy cég készítené majd el kompletten a vázat, mely az alábbi munkafolyamatokból áll:
1. alapanyag beszerzése
2. méretre darabolása
3. megadott technológia szerint összeállítás, hegesztés az előírt elvárásoknak megfelelően,
4. forgácsolás az előírt méreteknek megfelelően, tűrések betartásával
5. felületkezelés előtti általános tisztítás (zsírtalanítás, homokszórás,stb.)
6. alapozás
7. fedő festés: porfestés, porszórás (szinterezés)
További információ az Interconact-tól kérhető.Multinacionális vállalat beszállítólat keres fémipari munkák végzésére (alumínium és réz lemezmegmunkálás, esztergálás).

femxr

31055. Multinacionális vállalat beszállítókat keres fémipari munkák végzésére (alumínium és réz lemezmegmunkálás, esztergálás). 

Globálisan tervezik, gyártják, értékesítik és támogatják az elektronikai berendezések összekapcsolási és áramelosztási megoldásait.

A cég több mint ötven éves tapasztalattal rendelkezik az elektronikai berendezések terén, és a legmodernebb technológiákat alkalmazza a világon, a szigetelő, összekötő, összeszerelő és egyéb  feladatok megoldására. A vállalat az értékesítési irodák, a mérnöki részlegek és a gyártási egységek számos különböző helyszínen való jelenlétének köszönhetően világszerte személyesen képes kiszolgálni, együttműködni és támogatni ügyfeleit. Az innovatív, megbízható, biztonságos és költséghatékony termékek széles választékával a cég megoldásokat kínál különböző igényekre és piacokra: vasút, autóipar, UPS, napenergia, szélerőmű, intelligens rács, elektronika adatközpontok stb.

Franciaországban, Németországban, Kínában, Indiában, USA-ban, Angliában ügyfelei számára globális és helyi szempontból a legjobb útmutatást kínálják, figyelembe véve az egyes földrajzi piacokat a minőségi, technikai, normál, és jogi szempontból, valamint a helyi minőségi tanúsítási követelmények.

Az erősáramú elektronika  iparban  alaptevékenységet folytat, főként a jelentősebb OEM  energiaátalakítókban. Így a legtöbb piacunk megújuló energia szektorból származik. Termékeik nagyon testreszabottak többféle anyag és folyamat kategóriával.

Alap elvárások a beszállítók felé:
Legalább közepes méretű vállalat (min. 20 fő)
Kommunikáció angolul
Az EU-ba irányuló export tapasztalat
Minőség ISO 9000 tanúsítvány
Pénzügyi felmérés: pénzügyileg stabil
Nincs zárási időszak > 2 hét/évfemel

Rézlemez feldolgozás
Cutting process : 1/ Combo Punching and Fiber Laser process, 2/ Fiber laser 3/ Turret punching
A supplier equips with a bar punching machine is fo interest
A sorjázás folyamata: A szállítónak rendelkeznie kell egy tisztítóberendezéssel, amely lehetővé teszi a lézervágás és a lyukasztás következtében az összes sorja eltávolítását

Réz stamping
Egyetlen bélyegzés vagy összetett szerszámtudás (Progressive Tool)
Befejezés: a QUA9 szerinti sorjázás – ugyanaz, mint a fentiekben
Iso: IATF16949 + ISO9001

Nyersanyag
Réz: Ideális esetben a szállító már rézzel dolgozik, több tíz tonna rezet vásárol, és optimalizált ellátási láncot fejleszt ki az RM vásárlástól a hulladékhasznosításig. Az alumínium lapot is beszerzi és feldolgozza.

femel1

Felületkezelés
Ónozás rézre
Nikkel bevonat
Nikkel- szulfát bevonat
Folyamat: elektrolitikus vagy kémiai folyamat / automatikus vagy kézi
Befejezés: Fényes és tiszta szempont, kivéve a Sulfamat Nickel (mat)
Nincs ujjlenyomat

Esztergált alkatrészek
Anyagok: Sárgaréz, réz, alumínium főleg felületkezeléssel (ón, nikkel, szulfamat-nikkel),  valamint még kevés bármilyen bevonat nélkül.

femel2

Csomagolás
Hullámpapír, hab
Doboz: Karton, fa, borító ( fa, karton), raklap
Hab: PE, karton

További részletes információ az IMN-től kérhető.

femel3

31051. Különböző nagyobb tömegű alkatrészek szemcseszórására keresünk szabad kapacitással rendelkező beszállítót.

A nagyobb tömeg alatt a következőket kell érteni: villamos kerékpárok hajtásházai, forgóvázak hossztartói, abroncsozott kerekek kerékvázai, stb, tehát nem kézzel mozgatható darabok.

Lehet szemcse, vagy homokszórás is.
Rövid átfutási idő, esetleg szállítással együtt.
Legnagyobb méret: 40x40x200 cm. Legnagyobb súly: 100-150 és 200-300 kg.

További információ az IMN-től kérhető.

femmic

31049. Szabad fémipari megmunkáló kapacitást keresünk – marás, esztergálás, forgácsolás – főként kis szériás fémipari munkák végzésére. További információ az IMN-től kérhető.

femf

31030. Multinacionális cég szabadalmaztatott termékek, folyamatok és anyagok iránt érdeklődik a következő technológiai területeken:

– Autóipari alkatrészek és rendszerek
– Anyag és felületi technológiák
– Gyártási és terméktechnológiák
– Elektronikus és mechatronikus alkatrészek és rendszerek
– Szoftverek, üzleti alkalmazások és kapcsolódó szolgáltatások

Ismertetni kell részletesen az innováció erősségeit és gyengeségeit. A konkrét tények és számok szükségesek, nem pedig a ”szenzációsan kopásálló” és “nagyon hőmérséklet ellenálló” vagy “még nagyobb teljesítmény” stb. Kérjük megadni az abszolút értékeket, paramétereket.

Az innovációs ajánlat sikere érdekében komoly színvonalú információkra van szükség. Olyan javaslatok, mint ”egy zsenálisan új anyag” konkrét adatok nélkül nem értékelhető. Kérjük az ajánlat és bemutató a lehető legpontosabb legyen, és indokolja meg hogy miért jobb ez a megoldás, mint a piacon jelenleg meglévő alkalmazások. Javaslatokat kérünk a lehetséges alkalmazási területekre vonatkozóan.

Az innováció erősségei és fejlesztési lehetőségei szintén fontos szempontok egyaránt.

Fejlesztési szint jelenleg:
– Ötlet, koncepció
– Prototípus, modell
– Sorozatgyártás

A mechatronika a gépészet, az elektronika és a számítógépes irányítás egymás hatását erősítő integrációja.
További információ az IMN-től kérhető. Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésre.

innova

31028. CNC megmunkáló üzemet keresünk CNC maró, eszterga- és csiszológépekkel. Műszaki rajzok az IMN-nél megtekinthetők.

femf
.
31025.Befektetők automatika, robotika iparban tevékenykedő gyártó, fejlesztő, szerelő cégeket keresnek megvételre.
Az alábbiakat kérik első lépésben közölni:
– eddigi szakmai tevékenység bemutatása
– ipari park, környezet, megközelíthetőség
– fejlesztési lehetőségek, tervek, logisztika
– áttelepítés lehetősége
– eladási árajánlat.
Kizárólag a tulajdonosokkal, tulajdonosi képviselőkkel tárgyalunk.
A csak az e-mail címes ( X.Y.@freemail… gmail…stb. ) elérhetőséggel érkező leveleket azonnal töröljük.
Az előre egyeztetés nélkül küldött csatolt 50 – 100 oldalas összevágott, másolt projekt anyagokat is töröljük.
További információ az IMN-től kérhető.
– gmail…stb. ) elérhetőséggel érkező leveleket azonnal töröljük.
Az előre egyeztetés nélkül küldött csatolt 50 – 100 oldalas összevágott, másolt projekt anyagokat is töröljük.
További információ az IMN-től kérhető.
.
robotk
.
31022.Szabad gyártó kapacitásokat keresünk az alábbi fémipari munkák végzésére:
– fémlemez alkatrészek
– kovácsolás,
– extrudálás
– vas és alumínium öntvények
– motorok tekercselése és összeszerelése
– alu vagy öntöttvas keretek 71-136 mm
További információ az IMN-től kérhető.
.
network2
.

31015. Egyesült Arab Emírségekben működő vállalat keres minőségi belsőépítészeti tárgyakat.
– Beltéri tárgyak, kerámia, üveg, kristály, réz, fa, porcelán
– Tálcák, rézlemezek, rozsdamentes acél tárgyak
– Gyertyatartók, porcelán edények, poharak, vázák és egyéb vésett tárgyak
– Egyéb belsőépítészeti tárgyak
– Székek, asztalok, ágyak
– Étkező-konyha-fürdő-hálószoba berendezések, eszközök
– Nagyon jó minőségű kárpitozott fából készült bútorok
A vállalat a belsőépítészet és a luxus bútorok egyik vezető kereskedője. A cég tulajdonában jelenleg 9 showroom található Dubaiban, Sharjahban, Abu Dhabiban, Al Ainban és Fujairahban. A cég tulajdonosa az egyik Sharjah-i bevásárlóközpontnak is. További információ az IMN-től kérhető.
.
a9159-dubai
.
31004. Befektető megvételre keres olyan cégeket ahol az éves hozam 6-8 % valamint az eladó tovább üzemelteti a céget. Lehet termelő fém-fa-építő-élelmiszeripari üzem vagy idegenforgalom, irodaház, stb. profil egyaránt. További információ az IMN-től kérhető.
network22
imntumblr

31001. Alvállalkozó közvetítés országosan. Gyors – pontos – vállalt munkával határidőre kész – minőségi cégek.

Nagyobb projektek estében amikor a munka mennyisége igényelné, de a korlátozott létszám miatt a  kivitelező cég nem tud több alkalmazottat foglalkoztatni, hatékony megoldást jelent az alvállalkozó közvetítési szolgáltatásunk igénybevétele.

Az alvállalkozói rendszer gyors megoldás a hirtelen kialakuló nagy létszámigényű helyzetekben, valamint költségoldali szempontból is előnyös.

Cégünk széleskörű és kipróbált meglévő kapcsolatrendszerrel rendelkezik  főként a  fém – fa – építőipar szektorban működő alvállalkozók között, valamint  több más profilban pld. műanyag és élelmiszeripar is tudunk alvállalkozókat ajánlani.

További részletes információ az IMN-től kérhető.

femal

imntumblr
30982. Gyártót keresünk alumínium távtartók beszállítására. További információ az Intercontact-tól kérhető.
alu
imntumblr
30980. Fémipari finommechanikai gyártó cég komplett termelő gépparkja eladó 35 M Ft értékben. További információ az IMN-től kérhető.
.
energyp
imntumblr
30977. Szabad fémipari lemezmegmunkáló kapacitást keresünk, 8 mm vastag és 2.500 mm széles lemez hajlítási munkálatokra.
Egyik termék csoport a termény kanalak, amely palást lemezeit szükséges a mellékelt rajzok szerint hajlítani:
– a 2,5 m3-es kanál palástlemez rajza a TK-25-01-01 D
– a 2 m3-es kanál palástlemez rajza a TK-20-01-01 B
Anyagminőség: S355J2G3 vastagsága 8 mm
A fémipari munkák ügyében további részletes információ az Intercontact-tól kérhető.
femlemez
imntumblr

30972. Szabad gyártó kapacitást keresünk kis szériás fémipari munkák végzésére:
– egyedi gépgyártás
– CNC forgácsolás
– esztergálás, marás, fúrás
– gyalulás
– lézervágás
Például az alábbi egyedi tengely, az alapanyagot tudják biztosítani hozzá. Anyag minőség tárcsa futómű tengely minőségi tanúsítványa szerint: S355J0 EN10025. További információ az IMN-től kérhető.

imn30972
imntumblr

30970. Működő saját tulajdonú fémipari üzemet / gyárat keres befektető megvételre.

Feltételek:
Saját tulajdonú terület
Saját tulajdonú üzem, csarnok, épület
Jelenleg is működő gyártás / termelés
Fémipari – fémfeldolgozó cég
Gépekkel felszerelt ami a gyártáshoz szükséges
Adósság / tartozás mentes
Nyereséges
Ipari terület
Budapest, Pest megye, vagy autópálya közelében
Cégforma Kft. vagy Rt
Ár piaci, 1 milliárd forintig
Olyan cégeket keresünk amelyeket meguntak vagy kiöregedtek / nem akarja tovább vinni a tulajdonos

Ha ezeknek az elvárásoknak megfelel akkor szükséges a lenti adatok közlése:
– milyen a cégforma
– telek mérete
– övezeti besorolása
– épület / csarnok / üzem mérete
– irodák
– alaprajzok
– közművek
– fűtés
– belmagasság
– dolgozói létszám
– épületek állapota, mikor volt felújítva és konkrétan mi
– milyen az energia ellátás, áram kapacitás
– logisztika
– elnyert, megvalósult pályázatok
– cégeladási adatlap kitöltése
– eszköz lista
– referenciák

Eladásnál kizárólag a tulajdonosokkal, tulajdonosi képviselőkkel tárgyalunk.
A csak az e-mail címes ( X.Y.@freemail, gmail…stb. ) elérhetőséggel érkező leveleket azonnal töröljük!
Az előre egyeztetés nélkül küldött csatolt 50 – 100 oldalas összevágott, másolt projekt anyagokat is töröljük!

Szolgáltatásainkat, hirdetési és közvetítési rendszereinket folyamatosan fejlesztjük 1990-től.

További információ az Intercontact-tól kérhető, minden ajánlatot anonim módon kezelünk mind az eladói, mind a vevői oldalról egyaránt.

feminv

imntumblr

30965. Innováció – Fejlesztés – Tervezés – Gyártás – Megvalósítás.
Keresünk olyan céget ( tervező és gépgyártó team ) amely tud bármilyen műszaki, technológia új megoldást kidolgozni a palackozáskor fellépő u.n. felhabzásos veszteségek csökkentésére. Mivel komoly nagy teljesítményekről van szó, pld. 4 gépsor / 12 ezer liter / óránként teljesítmény külön-külön, belátható hogy ilyen dimenzióban minden apró veszteségi szegmensnek, százalékpontnak kiemelkedő fontossága van.

Veszteségnorma pld sörnél:
4. § (1) A fejtésnél (palackozásnál) figyelembe vehető veszteségnorma: az elszámolási időszakban előállított (hordós, tank, palackos, dobozos)
a) szűrt sör mennyiségének 3%-a,
b) szűretlen sör mennyiségének 4%-a.
Tehát ezekből a százalékokból ( ami a legalsóbb elszámolható veszteségnorma, a valóságban ez magasabb érték ) kellene pld. 20-40 % -os csökkentés, új technológia alkalmazásával.

Mert látszólag csak 3-4 % első látásra a veszteség, de az nagy tételnél éves szinten rengeteg érték. Ráadásul az óránkénti palackozott mennyiség nem csökkenhet le, pld. 12-ről 9-10 ezer palackra óránként, hanem azt a sebességet tartani kell mindegyik gépsoron az adott gyárakban. Csak egy példa: a Hell már Európa egyik legmodernebb 48.000 palack / órás gépsoron dolgozik, és a sebesség egyre nő majd, ez még nem a végső.

A palackozási veszteséget kell csökkenteni mindenhol ebben az iparágban. Ezen feladat megoldására keresünk elhivatott és profi vállalkozásokat. További részletes információ az Intercontact-tól kérhető.

innova

imntumblr

30961. Forgácsolt alkatrészek megmunkálására és indukciós hőkezelésére keresünk szabad fémipari gyártó kapacitást.

Méret: 70×189 Hőkezelés után átmérő 60-ra kell forgácsolni Alapanyag: C45 Súly: 1,9 kg

Méret: 80×167 Alapanyag: C45 Súly: 2,1 kg

Műszaki rajzok az Intercontact-nál megtekinthetők.

femf

imntumblr

30954. Gyártót keresünk kisebb és nagyobb méretű acél szerkezetekre. Első ütemben 4 típus, darabszámok: 20 – 40. Műszaki dokumentáció az Intercontact-nál megtekinthető.

Főbb minőségi paraméterek:
A – B – C – D tipus
Minden él letörve! Sorjázva! Egyengetve!
Előkészítés: Szemcseszórva
Hegesztési varratok MSZ EN ISO 5817 szerinti “D” osztályúak.
Ahol nincs külön megjegyzés a varratok mérete: 6
Tompa varrat: Teljes Km
Sarokvarrat: a=0,7t vagy a=0,5t

A.) Könnyű tartóváz
Méret: 2950x295x976
Kikészítés: RAL 1003
Súly: 88,8 kg

B.) Nehéz tartóváz
Méret: 2662x892x304
Kikészítés: RAL 1003
Súly 101,5 kg

C.) Hengeres szerkezet
Méret: 400×2474
Kikészítés: RAL 9589
Súly: 121,8 kg

D.) Vázszerkezet
Méret: 3030x1053x2012
Kikészítés: RAL 6025
Súly: 781,2 kg

femiparitizenot

f29dd-imntumblr
30955. Befektető megvételre keres fémipari céget 150 M FT értékig. További információ az IMN-től kérhető. Csak tulajdonosokkal tudunk érdemben tárgyalni.
 .
 .
30951. Stancoló szerszámok gyártásával foglalkozó osztrák cég beszállítókat (bérgyártókat) keres a koptató csiszolás, galvanizálás (pl. horganyzás, nikkelezés, krómozás), keményítés, CNC-marás, drótmarás és esztergályozás területén.
 .
 .
30949. Mezőgazdasági gépgyártó vállalat szabad kapacitással rendelkező beszállítókat keres lángvágott, hegesztett, hajlított és részben forgácsolt acél termékek gyártására.
30946. Ausztriai vállalat fém és lemezmegmunkáló cégeket keres fémipari munkák végzésére az alábbi paraméterekkel:

– a könnyű és közepesen nehéz acélgyártás területéről származnak és foglalkoznak hegesztéssel, CNC-megmunkálással és bevonatolással

– kellő tapasztalattal rendelkeznek a nemesacél tartályok gyártása területén

– kellő tapasztalattal rendelkeznek acélelemek bevonatolása területén (láng-fröccsöntés).

 .
 .
30942. Magyarországi cég minőségi termék és gyártói kapacitás üzleti ajánlata fémipari munkák végzésére.

A VÁLLALKOZÁS BEMUTATÁSA

Főtevékenység

 • Gépjárműjavítás,- karbantartás
 • Csőhegesztés
 • Csarnoképítés
 • Fémszerkezet gyártása

Kapacitás

 • Két lakatos műhely állrendelkezésre alkatrészek gyártására, 400m2 és 250m2
 • Az alkalmazottak száma változó jelenleg 8 fő, de 21 főig bővíthető, többségük hegesztő és lakatos végzetséggel rendelkeznek

Eszköz állomány

 • Több multifunkcionális hegesztőgép, ponthegesztő, lánghegesztő.
 • Áramfejlesztők kültéri munkához,
 • Vágó és darabolók,
 • Él hajlító,
 • Állványos fúrógép,
 • Kéziszerszámok

Ehhez kapcsolódó referenciák

 • Kovácsolt kapuk és kerítések gyártása,
 • Ablakrácsok, erkély ajtók, előtetők készítése,
 • Lépcsők és korlátok gyártása,
 • Egyedi szerkezet lakatos munkák
 • Balatonföldvártól – Balatonboglárig vasúti korlátok és labirintok gyártása és helyszíni beépítése,
 • Balatonfenyvestől- Balatonberényig vasúti korlátok és labirintok bontása, gyártása és helyszíni beépítése

Megrendelők

 • Mészáros és Mészáros Kft
 • LR-AGÉP Kft
 • Swietelsky Magyarország Kft
 • Fevisa Kft
 • Agépszer Kft
 • Long Route2006 Kft

Vállalt munkájuk gyors, pontos, határidőre kész. Bel- és külföldi piacokon keresünk további üzleti lehetőségeket, vevő és forgalmazó partnereket a fenti cég kiváló minőségben gyártott termékeire, és szabad gyártói kapacitásának tartós lekötésére. További információ az Intercontact-tól kérhető.

c65bd-imntumblr
30936. Német vállalat fémszerkezet gyártó, lemezmegmunkáló beszállítót keres.

Gyártót keresünk 1.4301 korrózió álló acél alapanyagból készített fémkamrákra. Csak az üres kamrákat kell legyártani (  rajzon X jelzés , M1 – M3 – M4 tip. )

Éves igény kb. 50 darab, fotók és specifikáció  a csatolásban. További információ az Intercontact-tól kérhető.

Az első lépésben rövid leírást közlünk, remélve hogy a szállítók képesek megfelelően teljesíteni ezeket a követelményeket.

A második lépésben 3 különböző méretű kamrára keresünk gyártót.

Műszaki paraméterek:

– Kamra önhordó keretszerkezetben (horganyzott acél profilokból álló elemek) – opcionálisan horganyzott acél alapkeretekkel

– Oldalfal építése szendvicsszerkezetben

– Belül rozsdamentes acélból 1.4301 (párásító kamra) / horganyzott acéllemez, lemez vastagsága 1 mm,

– Időjárásálló külső / Horganyzott acéllemez, opcionálisan bevonat (műanyaggal) vagy festett z. Pl. RAL 7035

– Szigetelés PU habból vagy üveggyapotból lehetséges, vastagság 45-50 mm. A 35 dBA-ig terjedő hangértékeket kell betartani (1 m távolságban mérve)

– Minden belső rész sima, kiálló felületek nélkül

– Az ellenőrző nyílások bevezetése az oldalfalakon van

– Emelőpontok rögzítése (darufülek) a kamrák akasztókkal történő felemeléséhez szükségesek

– A kamrák méretei a projekthez kapcsolódnak, nincsenek standard méretek

– Méretek: max. hossz: 2400 mm, magasság 2200 mm, szélesség 2000 mm

– Vízálló kivitel

– Szabványos alkatrészek (fogantyúk, zsanérok stb.)

– A csappantyúk opcionális felszerelése (belső működtető elem)

– A hőcserélő elemek oldalirányban vannak elhelyezve, 2 karbantartó nyílás az oldalfalban

– Kültéri installációhoz kiegészítők, beleértve az időjárás elleni védőtetőt is

Fontos kiegészítő információk:

A párásító rész belső kamrájának 1.4301 rozsdamentes acélból kell készülnie, mivel az ozmózisos vízzel (permeátum <20 μs) van nyomva. Ez a víz agresszív.

A párásító kamráknak egy lejtős padlónak kell lenniük 3% -os lejtéssel a kifolyónyíláshoz.

A telepítés általában több különálló kamrából áll, amelyek össze vannak kötve.

Lehetséges együttműködés:

1.fázis: Üres kamrák gyártása

2.fázis: Komponensek szerelése (hőcserélő, párásítás, ventilátor stb.)

További részletes információ az Intercontact-nál megtekinthető.

 .
 1. FIGYELEM !  KIEMELT ÜZLETI AJÁNLAT !

Szabad kapacitást keresünk alkatrészek fényezési munkálatainak folyamatos elvégzésére.

A munkadarabok leírása:

 • ajtólap üvegezés nélkül
 • lépcsőszekrény
 • takarólemezek ömlesztve, különböző profilban és méretben
 • mérettartomány: 1.000 – 2.000 mm alatt/db
 • súlytartomány: 10-50 kg/db

Az elvégzendő feladat:

 • kittelés, felület előkészítés
 • festés szórópisztollyal

A munkadarabok kiszállítását, valamint a kétkomponensű festéket biztosítjuk, a kezelt munkadarabok visszaszállítása a vállalkozó feladata. Érdeklődés esetén telephelyünkön bejárást szervezünk.

További információ az Intercontact-tól kérhető.

30925. Precíziós fémmegmunkáló gyártó kapacitást keresünk:  Acél alkatrészek beszállítására. Marás, esztergálás, gyalulás. Fémlemez megmunkálás  0,5-3 mm vastagság. Hegesztés, préselés, felület kezelés. Műszaki rajzok az Intercontact irodájában megtekinthetők.

30917. Francia  vállalat beszállító partnert keres az alábbi fémipari munkák elvégzésére.Fémlemez megmunkálás: 0,5-3 mm vastagság. Hegesztés, préselés, felületkezelés.

30913. Gyártót keresünk  precíziós alkatrészekre amelyeket esztergálással; marással; fúrással; menetfúrással kell elkészíteni. Anyag : Olasz gyártmányú „ SIMONA” rúd, fekete PVC. Felületi finomság: Fényes; a forgácsolási nyomok nem láthatók. Darabszám: modellenként 20-20 db. Műszaki rajzok az Intercontact-tól kérhetők.

30907. Osztrák cég hosszú távú partnereket keres a következő fémipari munkák elvégzésére: CNC-marás, esztergálás, hegesztett szerkezetek gyártása, lemezmegmunkálás felületkezeléssel.

 .
30901. Kiterjedt világpiaci vevõkörrel rendelkezõ laboratóriumi berendezéseket, eszközöket fejlesztõ – gyártó cég befektetõt keres.
 .
 .
Több mint 20 éve mûködõ kiterjedt világpiaci vevõkörrel rendelkezõ laboratóriumi berendezéseket, eszközöket fejlesztõ – gyártó cég, tulajdonos és vezetõ váltás érdekében tõkével rendelkezõ szakmai befektetõt keres.

Követelmény: nagy gyakorlattal rendelkezõ, diplomás gépész vagy villamosmérnök (polihisztori attitûddel; biokémia; fizika; optika;)

A vállalkozásnak kiváló neve, híre van a szakterületén. A több mint két évtized következetes minõségi munkája következtében elnyert elismerést nagy kár volna veszni hagyni akár nemzetünk akár a következõ tulajdonos és generáció szempontjából.

A cég közel negyed évszázada saját fejlesztésû és gyártású kutatási eszközöket szállít a világpiacra, közvetítõk nélkül, fõként Egyetemek, Intézetek részére 5 kontinensen 40 országba ami mintegy 300-350 intézményt jelent, ezeken belül a magán partnerek száma meghaladja a 800-at. 

A fotókon látható eszközök a géntechnológiai alapkutatásokhoz szükségesek. Egyedi, bármely más területeken használatos orvosi eszközöket is terveznek és gyártanak partnereik részére. A magyarországi szállítások értéke mindössze 2% -át teszik ki a külpiaci értékesítésnek.

A világpiacon az alábbi országokba szállít a cég:

AE; AT; AU; BE; BR; CA; CH; CL; CN; CY; CZ; DE; DK; EE; ES; FI; FR; HK; HR; IE; IL; IN; IR; IT; JP; KR; MX; NL; NO; NZ; PT; SA; SE; SG; SK; TW; UK; US; VN; ZA;

Ez a fotó a BBC News – China cloning on an ‘industrial scale’ –  weboldalról származik.   http://www.bbc.com/news/science-environment-25576718

A cikk a világ legnagyobb sertés klónozó üzemét mutatja be. A 3. számú széken ülő kutató balján és a tőle balra ülő kutató balján is látható embrió klónozó készülékek a magyar cég gyártmányai.

A cég a termékeihez szükséges alkatrészek túlnyomó többségét maga gyártja, ehhez megvan a szükséges gép és műszerparkja.

További részletes információ az Intercontact-tól kérhetõ.

 .
30900. Egyesült Arab Emírségek piacára beszállítókat keresnek: karimák és szerelvények a kőolaj és földgázipar számára.
.
 .
30895. Angol piacra keresik az alábbi termékeket: központi fûtés kazánok, radiátorok, elektromos vízmelegítõk, fém kályhák, kandallók, fûtõberendezések, gázégõk, olajbefecskendezõk. Valamint keresnek még légtisztítók, szénszûrõk, szobatermosztátok gyártóit, beszállítóit. Az itt közöltekbõl kivétel nélkül mind csak európai termék lehet.
.
.
30982. Ír cég gyártót keres acél és alumínium profilok beszállítására télikertek, üvegházak kivitelezéséhez.
.
.
30981. Francia vállalat gyártót keres alumínium és réz termékek, fõként hajlított és lyukasztott elektromos vezetõk, gyûjtõsínek beszállítására. Részletes beszállítói információ az Intercontact-tól kérhető.
 .
.

30878. Multinacionális vállalat vezető szerepet tölt be a szélenergia-iparban, az egyik legfejlettebb technológiával rendelkezik.

Világszerte szélturbina flottákat telepítenek az Európa – Amerika – Ausztrál kontinensen. Tavalyi árbevétele több mint 10 milliárd euró volt. Keresnek beszállítókat szélturbina alkatrészekre acélból, alumíniumból vagy más fémekből különböző technológiával (megmunkálás, lézervágás, hajlítás, hegesztés stb.) végzendő gyártásra.

Beszállítási lehetõségek az alábbi 2 alkategóriákban:

1.  Fémmegmunkálás, fém alkatrészek gyártása (esztergálás, marás, fúrás)

2.  Lemezmegmunkálás, hajlítás, vágás, hegesztett szerelvények

Mivel nem minden beszállító képes arra hogy legyártsa az összes elemet, ezért annak egy teljes körét, vagy a 2 külön specializált alkategóriát ( annak minden elemét ) külön lehet választani.

A gyártás során használt különbözõ anyagok.
–  Szénacél S255 vagy S355 / fõként
–  Különleges acél ötvözetek / ritkán
–  Alumínium / eléggé sok
–  Réz ötvözetek / nem sok

Az alkatrészek méreteikb. 0,5 kg – 50 kg között, a legyártandó mennyiségek indulnak típusoktól függõen néhány darabtól maximum 10.000 db évente, de többségük 20 – 200 db. közötti sorozat szériánként.

Felületkezelés:
–  Tûzi horganyzás,
–  Fémbevonatok / Thermal spraying acc. To EN 2063
–  Ónozás, stb. – ezek a folyamatok kiszervezettek is lehetnek.

A szabad kapacitással, megfelelõ technológiával és munkaerõvel rendelkezõ cégek részére ez egy meglehetõsen komplex üzleti lehetõség.Sok a tételszám, a kezdeti forgalom kb. 1.millió euró évente, amelynek fokozatos növelése a cél minden beszállítónál és gyártandó tételnél egyaránt.

További információ az Intercontact-tól kérhetõ.

 30867. Német vállalat melyet több mint 200 éve alapítottak öntvény beszállítókat keres az alábbi termékekre.

Csigák, szivattyúház, fogaskerekek, struktúrák, szerelvények, féktárcsák, csapágyházak, motor és sebességváltó alkatrészek.

 .
 .
30861. Finn vállalat beszállítókat keres: acél keretek, fém nyílászárók, alumínium ajtók és ablakok valamint acél és alumínium burkolat elemek. A cég Finnország egyik legnagyobb, piacvezető vállalata, építőipari group tagja amely lakásokat épít, építőanyagokkal, berendezésekkel, felszerelésekkel kereskedik. Fő tevékenysége lakónegyedek, üzletközpontok létesítése, infrastruktúra fejlesztés. Tavalyi árbevétel 1,8 milliárd euró, alkalmazottak létszáma 5.300 fő. Működési helyszínek: Finnország, Oroszország, Balti államok, Csehország, Lengyelország.

További információ az Intercontact irodájában megtekinthető.

 .
Keresett árucsoportok és szolgáltatások

Infrastruktúra szolgáltatások

 • Betonelemek
 • Közúti karbantartó sók
 • Vállalkozók számára betonacél, beton munkák
 • Vállalkozók közúti karbantartási szerződések
 • Acél és műanyag termékek
 • Különleges cementek
 • Adalékanyagok betonhoz
 • Shotcreting rostok (acél és műanyag)

Épület szerkezetek

 • Acéltokok
 • Ajtó, ablak keretek
 • Festés, vakolás munkák
 • Fém ajtók és ablakok
 • Alumínium nyílászárók
 • Homlokzati nyersanyag beszállítók (klinker, fém, alumínium, üveg)
 • Homlokzati kivitelezés vállalkozók
 • HVAC vállalkozók
 • A belső falak és mennyezet anyag beszállítók és kivitelező cégek
 • Konyha bútorok
 • Fürdőszoba elemek
 • Épület betonelemek
 • Vakolók, kőművesek
 • Téglák, építőanyagok
 .
30859. Angol cég beszállítót keres IBC-konténerekre. Gyógyszer – élelmiszer – vegyipar – italok, festékek, bevonatok és veszélyes hulladékok szállítására.
HDPE belső tartály. Térfogat 1.000 liter.
Acélcső ketrec, hegesztett és horganyzott további acél burkolat, csavarozott fenéklemez és acél raklap. Csavaros kupak (felső) töltőnyílás – DN150 / 225.                                          Integrált (alul) pillangószelep – DN50
 .
 .
30840. Német vállalat keres gyártót PVC és alumínium ajtókra hosszú távon történő beszállításokra.
A vállalat az egyik vezető szolgáltató a német piacon.
A követelmények jövőbeni szállítókra vonatkozóan:
– Nagy tételben jó ajtók versenyképes áron
– Megbízható logisztika
– Német nyelvű kapcsolattartó

További információ az Intercontact-tól kérhető.

 .
30834. Nemzetközi kockázati tőkebefektető társaság megvalósításra váró projekteket keres amelyek új, piacképes termékek, szolgáltatások, technológiák, továbbá ezek prototípusainak kifejlesztését eredményezik.
 .
Befektetési stratégiája olyan kiemelkedő növekedési potenciállal bíró – innovatív IT és technológiai – a kezdő ötletnél előrehaladottabb, üzletileg ígéretes és jelentős piaci potenciállal bíró projektek növekedésében, továbbvitelében részt venni már bizonyított és elkötelezett menedzsmenttel és szakmai partnerekkel együtt, melyek egyedülállóak a piacon.
 .
Intelligens technológiák:


– Különleges anyagok, korszerű anyagok, modern anyagtechnológiák

– Fejlett jármű- és egyéb gépipari technológiák

– Tiszta és megújuló energiák

– Fotonika, lézertechnológia

– Bionika

– Elektronika és félvezető-technológia

– Korszerű szénhidrogén technológia

– Építőipar, építőanyag-technológiák

– Fa- és bútoripar innováció

– Egészséges és helyi élelmiszerek

– Infokommunikációs technológiák és szolgáltatások

 .
További információ az Intercontact-tól kérhető.
 .
.
30750. Osztrák vállalat különböző fa – műanyag – és fém tárolóegységek gyártására specializálódott.A főként autóipari alkatrészek szállítására használt fémkonténerek gyártására, fémipari munkák ügyében jelenleg is keresnek új beszállítókat.

A cég az 1970-es években alakult, és azóta is folyamatosan bővül. Európa szerte széles körű tapasztalattal rendelkezik, és vevőik közt tudhat olyan nagy cégeket, mint BMW, MAN, GM, Daimler, Volkswagen, Rolls-Royce, OMV, KIA, stb.

Jelenleg további új gyártó partnereket keresünk részére fémkonténerek beszállítására. A gyártóktól  először 4 féle standard konténer típusra kérnek árajánlatot, amit évente nagyobb mennyiségben rendelnének meg: 1.000 – 5.000 db / típus.

Ezért – amelyekről a gyártó partnerek úgy gondolják, hogy versenyképes ajánlatot tudnak tenni, – kérjük a következő mennyiségekre a beszállítóktól az EXW árajánlatokat megadni : 250 – 500 – 1.000 – 1.500 – 2.500 és 5.000 db.

Pár fotó a gyártandó termékekről : hagyományos gitterboxok, modulárisok, összecsukhatók, nagyméretű tárolók szimpla és dupla falú lapokkal, szilárd falú tárolók fedéllel.

Későbbi lehetséges munkák – amennyiben a beszállítók az első 4 típusnál megfelelően, minőségben és határidőben precízen teljesítettek.
További részletes információ, komplett gyártási dokumentációk az Intercontact-nál megtekinthetők mind a 4 gyártandó típusra vonatkozóan. Minőségi munkát megbízhatóan folyamatosan végző, leinformálható, tartós üzleti beszállító partnereket keresünk.
 .
30640Hosszú távú beszállítás, kiváló üzleti lehetőségek ! Német piacvezető cég keres olyan jól felszerelt lakatos üzemeket, amelyek részére a fém asztal és ágy lábakat, bútoralkatrészeket, háztartási eszközöket, rácsos ruha és kefe tartókat, fogasokat, 3 részes forgatható ruhatartó állványokat, tartozékokat nagy tételekben képesek legyártani.  Műanyag öntő üzemeket is keres, szintén tartozékok gyártására. Minták a legyártandó termékekről rendelkezésre állnak, további részletes információ az Intercontact-tól kérhető.
 .
30564. Saját fejlesztésű energiatakarékossági, biztonságtechnikai, egészségügyi, közlekedési találmányok, megoldások értékesítése !

Befektetők részére keresünk elsősorban közvilágítási rendszer modernizálásához, energia takarékos működtetéshez, szoftver vezérelt üzemeltetéshez és biztonságfelügyeleti megoldások kialakításához kizárólag saját tulajdonú fejlesztéseket, találmányokat.

Mindezek mellett érdekes lehet minden olyan fejlesztés, mely központi témáját tekintve kapcsolódik a biztonságtechnikához, az egészségügyhöz, a közlekedéshez, kiemelten a repüléshez.

 .
.
30570. Import műszaki termékek K + F, QC és a termelés részére.
Japán cég keres műszaki termékek értékesítésére az ázsiai régióba olyan kis és közepes méretű termelő cégeket Európában, amelyek még nincsenek jelen Ázsiában. A tipikus vevőkőri ügyfél  náluk dolgozik egy laboratóriumban a K + F (kutatás-fejlesztés), QC (Quality Control), vagy a termelés folyamatában. A készülékek alkalmazásával lehetőségük van hogy segítsék a minőség és a funkció javulását a végleges termékeknél ügyfeleik számára.
 .
 .
30578. Olaszországi cégek hajlandóak szakmai tapasztalat csere, know how megosztására, tartós kereskedelmi kapcsolatok kialakítására, pályázat segítségével, greenfield vagy brownfield jellegű befektetéssel.

A szóban forgó vállalkozók külföldi piacon, az imént felsorolt lehetőségek mindegyikében több éves szakmai , kereskedelmi és megosztott együttműködési tapasztalattal bírnak, ennek bizonyítéka a Romániában és Bulgáriában sikerrel záródott projektek.

A technológiai hálózat a következő területeken működik :  öntés, megmunkálás, fémipari munkák és könnyű fémszerkezetek létesítése.

Infrastruktura : külső és belső elektromos rendszer telepítése, légkondició berendezések, csőhálózat kivitelezése köz/magán építkezés területén,napelem kivitelezése –mono és polikristályos sziliciummal, vékonyrétegű modulokkal, napelemes tetőszerkezetek és cserepek, üveg és szélerőmű szerkezetek kivitelezése. Keresi a partnereket az együttműködésre technikai és mérnöki prototípus fejlesztések és projektek kivitelezése terén.

femal
dim4

csik
imntumb.
Tel/Fax: (36)-1-400-1417
Tel/Fax:(36)-1-402-4675
Mob. (36) 20 487 5422
Mob. (36) 30 449 7559
Skype: intercontact1
 .

Több évtizedes projekt megvalósító múlttal folyamatosan keresünk projektötleteket, amelyek a Közép- és Kelet-Európa térségében lévő piacokon versenyképes termékeket képesek létrehozni és a projekt maga is versenyképes termékké válik. Különös tekintettel keresünk olyan projekteket, amelyek tudás alapú innovációt tartalmaznak.

A múlt fekete fehér, a jövő színes és nálunk már régóta jelen van ! Ne ácsorogj, indulj vagy lemaradsz !

„Merjünk nagyok lenni!”– merjünk ötleteinkkel a közvélemény elé állni, sohasem szabad feladni !!

.
“Minden kétséget kizárhatóan mondhatom, hogy a Párizsi Világkiállítással együtt az elektromos világításnak is vége lesz és soha többé nem hallunk majd róla” (Erasmus Wilson, oxfordi professzor, 1899)

“Lovakat mindig is fogunk használni, ám az automobil csupán múló szeszély marad” (a Michigan Bank elnöke, 1893)

“A világpiacon összesen kb. 5db számítógép helyezhető el” (az IBM elnöke, Tom Watson, 1953)

” A televízió soha nem fog piaci részesedést szerezni magának, mert az emberek már az első hat hónap után unni fogják, hogy minden este egy doboz előtt ücsörögjenek.” (Darryl F. Zanuck, a 20th Century Fox elnöke, 1946)

“Magyar  ismeretlen feltalálók komoly laboratóriumi  kutató háttér nélkül, és mi keressünk  befektetőt hozzá ? Ez senkit nem fog érdekelni.” (egy hazai bankár ismerősünk megjegyzése egy  nemzetközi rendezvényen, 1990)

Lehet, hogy az ötleted most még mások számára őrültségnek tűnik.

Lehet, hogy nem bíznak benne és lebeszélnek az ügyről.

Lehet, hogy néha te is elgyengülsz, nem bízol már magadban.

De sohasem tudod meg, hova juthatsz el, ha meg sem próbálod!

A múlt fekete fehér, a jövő színes és nálunk már régóta jelen van! Ne ácsorogj, indulj vagy lemaradsz!

„Merjünk nagyok lenni!”– merjünk ötleteinkkel a közvélemény elé állni, sohasem szabad feladni !!!

Mi segítünk a megvalósításban, bármikor nyitva áll cégünk ajtaja, lépj be.

Velünk együtt, közösen próbáld meg és sikerülni fog !!!

Egyik fontos tevékenységünk a magyarországi találmányok, szabadalmak lehetőség szerint hazai alkalmazása és hasznosítása. Az Intercontact Kft elmúlt 30 éves működése során  közel 20 évig, két évtizedig kiemelten közreműködött a televíziós műsorok (  pld. Felkínálom ) és számos további szakmai fórumokban, magazinokban történő bemutatások  által a feltalálók és szabadalmaik sikeres megvalósításában.

Amikor meghirdettük a pályázatot, hogy várjuk az ötleteket, akkor több mint 3.000 anyag érkezett. Napokon keresztül ruháskosárban, zsákokban hozták föl az elképesztőbbnél elképesztőbb szerkezeteket, találmányokat, újdonságokat. A szerkesztőségben száznyolcezer valahány száz ember járt a 19 és félév alatt, amíg a műsor tartott. Ez három mai Puskás-stadionnyi tömeg. Ezzel együtt kb. ötezer újdonságot mutattunk be. Ezek bizony világszinten is jelentős számadatok!

Bízunk a technikai haladásban, tudjuk hogy a jövőt a zöld energia és a megújuló energia források alkalmazása, valamint a környezetvédelem jelenti. Megújuló energiaforrás, mely olyan energiaforrás, amely természeti folyamatok során folyamatosan rendelkezésre áll, vagy újratermelődik (napenergia, szélenergia, vízenergia, biomassza, geotermikus energia, stb.)  Ezek olyan természeti erőforrások, melyek hasznosításával az emberiség a szükségleteit az adott gazdasági fejlettség szintjén kielégítheti, és használatuk ellenére természetes úton, újratermelődnek.

Még pár év és ember utazik  a Marsra !  A jövő színes és megérkezett !

 .
30yearscs

Mottónk már 30 éve :
„Felhagyni a piackutatással, hogy pénzt spóroljon – olyan mint megállítani az órát, hogy időt spóroljon”

Minőségi üzletkötőket keresünk !

Azonnali munkakezdéssel megbízható és szorgalmas üzletkötőket keresünk. Olyan embereket keresünk akik nem állnak le rögtön az első 1-2 sikertelen tárgyalás után és feladják, hanem győztes kategória és kitartó emberek! Nálunk nem kötvényeket, MLM termékeket, stb. eladni kell, hanem fa – fém -élelmiszeripar – építőipari munkákra, megrendelésekre piacképes gyártókat keresni. Tehát vétel, megrendelés van, munkát viszünk a cégekhez! Sajnos ma már ez sem egyszerű feladat, de azért könnyebb mint eladni.

Akiket keresünk:

Elsősorban azok jelentkezését várjuk, akik kapcsolatban állnak az ipar, a mezőgazdaság, a kereskedelem és a szolgáltatás ágazataiban tevékenykedő piacképes vállalatokkal, cégekkel, vállalkozásokkal.

Főbb területek:

Árualap és szabad gyártói kapacitás felkutatása, nemzetközi anyagos és bérmunka kihelyezése. Főleg a fémipar – faipar – építőipar – élelmiszeripar gyártói kapacitás lekötés, valamint a beruházás, export-import, projekt finanszírozás, vegyesvállalat alapítás profiljában vagyunk érdekeltek.

Tevékenységünk:

Külföldi üzleti partnerközvetítés, nemzetközi gazdasági stabil üzleti kapcsolatok, folyamatos megrendelések létrehozása. Kiemelten fontos tevékenységünk a magyar áruk és termékek külpiaci bevezetése, külföldi piackutatás közel negyed évszázada.

Feladat:

Fémipari és faipari munkák – megrendelések realizálása.

Piacképes magyar gyártók és árualapok felkutatása / élelmiszeripar.

Nagyon sok esetben konkrét minták és műszaki dokumentációk is rendelkezésünkre állnak. Elsősorban profi és minőségi szinten lévő, komoly munkákra képes üzletembereket, cégeket keresünk.

Még ma jelentkezzen, legyen Ön is 30 éve sikeresen működő cég munkatársa!

További információ:  www.intercontact.hu

intercontactltd.

IMN Business Development  CN – EN – DE – FR – RU – IT – ES – HU

Follow us on:   

https://www.linkedin.com/company/h-mor-aut-h-z-kft-   https://www.xing.com/xbp/pages/intercontact-marketing-network-ltd            Twitter  https://plus.google.com/111874594519954959783        
再見 * Goodbye  *  Adiós * Au revoir  * Adeus * Auf Wiedersehen * До свидания * Arrivederci  * さようなら * Güle güle * Selamat tinggal *  नमस्ते  * Totsiens * Αντίο *
معالسلامة  * Tot ziens * Adiaŭ * Kwaheri * Do widzenia * Viszontlátásra *

Thank you for viewing!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s